Langyos, cukros
vízben felfuttatjuk az élesztőt, teszünk hozzá egy kevés
lisztet, kétszeresére kelesztjük, majd a többi
liszttel és a langyos olajjal hólyagosra dolgozzuk. Újra kelesztjük. Kinyújtjuk, egyik felébe tölteléket teszünk, másik felét ráhajtjuk, összenyomkodjuk a széleket, tepsibe tesszük, és a te
tejét megkenjük
tojással.
Töltelék: megpirítjuk
vajban a
hagymát, hozzáadjuk a
rizst, felengedjük
vízzel, és puhára főzzük. Miután kihűlt, összekeverjük a szeletekre vágott
gombával, darált hússal, fűszerekkel és a kemény
tojással.
40 percig sütjük, melegen megkenjük olvasztott
vajjal, és feldaraboljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>