Összetörjük villával a brindzát, hozzáadjuk az összetört szardíniát, elkeverjük a snidlinggel, kevés pirospaprikával és a kapribogyóval. Fekete kenyérre k
Combot megtűzdeljük a füstölt szalonna csíkokkal, megsózzuk, és forró zsírban mindkét oldalát átsütjük. Kivesszük a húst. Ebben a zsírban megpirítjuk a
Kisütött szalonna zsírjában átforgatjuk a kockára vágott húst, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, citrom reszelt héját, megszórjuk cukorral, és lepirítju
Heringet éjszakára beáztatjuk. Burgonyát előző nap megfőzzük, meghámozzuk. Heringet csíkokra vágjuk, összekeverjük a kockára vágott almával, savanyú ubor
Húsokat kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy hagymát megreszelünk, rákenjük a marhahúsra, rátesszük a sertéshúst, felcsavarjuk és összetűzzük. Forró zs
Filézett, szeletekre vágott halat meglocsoljuk citromlével. 10 percig állni hagyjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és a vaj felében a szeletek mindkét oldalát á
Húsba nyílást vágunk, kívül-belül megsózzuk.
Töltelékhez a tejbe áztatott, kicsavart zsemléket szitán áttörjük, összekeverjük a tojássárgákkal, olv
Húst kiverjük. Felkockázott szalonnát kisütjük, hozzáadjuk az apróra vágott káposztát, fűszerezzük, és puhára pároljuk. Ezt a hússzeletekre tesszük, fel
Ugrás a lap tetejére >>