Összetörjük villával a brindzát, hozzáadjuk az összetört szardíniát, elkeverjük a snidlinggel, kevés pirospaprikával és a kapribogyóval. Fekete kenyérre kenve tálaljuk.
Combot megtűzdeljük a füstölt szalonna csíkokkal, megsózzuk, és forró zsírban mindkét oldalát átsütjük. Kivesszük a húst. Ebben a zsírban megpirítjuk a cukrot, rátesszük
Kisütött szalonna zsírjában átforgatjuk a kockára vágott húst, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, citrom reszelt héját, megszórjuk cukorral, és lepirítjuk. Ha megbarnult
Heringet éjszakára beáztatjuk. Burgonyát előző nap megfőzzük, meghámozzuk. Heringet csíkokra vágjuk, összekeverjük a kockára vágott almával, savanyú uborkával, burgonyáva
Húsokat kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy hagymát megreszelünk, rákenjük a marhahúsra, rátesszük a sertéshúst, felcsavarjuk és összetűzzük. Forró zsírban átsütjük, b
Filézett, szeletekre vágott halat meglocsoljuk citromlével. 10 percig állni hagyjuk, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és a vaj felében a szeletek mindkét oldalát átsütjük. T
Húsba nyílást vágunk, kívül-belül megsózzuk.
Töltelékhez a tejbe áztatott, kicsavart zsemléket szitán áttörjük, összekeverjük a tojássárgákkal, olvasztott vajjal, fűsze
Húst kiverjük. Felkockázott szalonnát kisütjük, hozzáadjuk az apróra vágott káposztát, fűszerezzük, és puhára pároljuk. Ezt a hússzeletekre tesszük, felcsavarjuk, majd ös
Ugrás a lap tetejére >>