A zöldségeket alaposan öblítsük át és csöpögtessük le. A padlizsánt és a cukkinit karikázzuk fel, a paprikát pedig csumázzuk ki és kockázzuk fel. A paradicsomot cikkelyekre szeljük.
A sóval és borssal bepácolt padlizsánt olívaolajon megsütjük. Ezután a cukkinit süssük meg külön és ugyanígy a paprikát is.
Egy serpenyőben olívaolajon üvegesre pároljuk a felkarikázott hagymát, majd beledolgozzuk a paradicsomot és végül az összes zöldséget. Kakukkfűvel, babérlevéllel és ízlés szerint sóval, valamint borssal fűszerezzük. Ezután lefedve takarékon fél óráig pároljuk, majd dolgozzuk bele a zúzott fokhagymát. További 5 perc rotyogtatás után tálalhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom