Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 195 kcal/820 kj adagonként
A heringet egy napra áztassuk be. Filézzük ki, és alaposan távolítsuk el a szálkákat. A tiszta halhúst csíkozzuk fel. A
burgonyát 20 percig f?zzük, majd a
vízb?l kivéve várjunk addig amíg ki nem h?lnek. Azután már meghámozhatjuk, és apró kockákra vághatjuk. A
céklát ugyan úgy kell elkészíteni, mint korábban a
burgonyát. 20 perc f?zés után
vízb?l kivéve hagyni kell leh?lni. Majd meghámozhatjuk, és szintén felkockázhatjuk. Az
almát is fel kell kockázni, miután meghámoztuk és eltávolítottuk a magokat bel?le. A savanyú
uborkát is szeleteljük apróra, majd a vörös
hagymát vágjuk fel karikákra. Miután minden hozzávalót így elkészítettünk, beletehetjük egy tálba. Az öntet
ecetb?l,
mustárból, olajból és
tejfölb?l áll. Miután ezt elkészítettük összekeverhetjük a a többi hozzávalóval. Ha a
saláta esetleg savanyú, édesíthet?
cukorral.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>