A
vajon pároljuk üvegesre az összevágott
hagymákat, majd dolgozzuk hozzá a halszálkát. Ízesítsük
sóval,
borssal és a fűszercsokorral. Engedjük fel a borral és 2 deci
vízzel. Helyezzünk rá fedőt és pároljuk meg.
A megtisztított halat szálkázzuk ki, vágjuk le a fejét és szeljük ketté.
A
gombát süsük meg egy kis
vajban, majd dolgozzuk hozzá a
tojássárgáját. Fűszerezzük
sóval,
borssal és a fűszerkeverékkel. Adjuk hozzá az alaplébe mártott kenyeret és ezt a keveréket kanalazzuk a szétnyitott halba.
A halalaplevet öntsük egy ki
vajazott edénybe, tegyük rá a halat és előmelegített sütőben háromnegyed órán át süssük. A végén hintsük meg turbolyával.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>