A burgonyát megmossuk és egy szeletet levágunk a hosszanti oldalukról. Meghámozás nélkül kivájjuk a belsejüket. A kacsa zsírját félretesszük, húsát felaprítjuk, és megtöl
A fokhagymát felaprózzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, amelyet el?z?leg apró darabokra tépkedünk, a citrom reszelt héját, és beleöntjük az olajat. A húst besózzuk, borssal f
Az eperfagyit addig kevergetjük, amíg megpuhul, majd egy kifolpakozott 8 decis tálba öntjük, és a tetején eloszlatjuk a reszelt csokit. Ezután a maradék helyet feltöltjük
A csicseriborsót el?z? este beáztatjuk. A káposztát megmossuk, csíkokra szeljük. Serpeny?be 4 kanál zsírt és olajat, és megsütjük benne a kenyeret. Feltesszük f?ni a csic
1,5 l vizet felforralunk, majd ebbe tesszük az összeaprított fokhagymát és az összetépkedett salátát. Sóval és a borssal f?szerezzük, és kb. 15 percig f?zzük. Ekkor leves
A túrót egy villa segítségével összetörjük, majd egy tálba tesszük, hozzáadjuk a vajat, a tejfölt, a metél?hagymát és a kaprot. Az egészet összekeverjük, majd sóval ízesí
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Vágjuk apróra a hagymát, a cukkinit pucoljuk meg, és vágjuk karikára. Pároljuk meg a hagymát egy kevés olajon, adjuk hozzá a cukkinit, é
El?készítési id?: 40 perc
Teljes elkészítési id?: 1 óra
190°-ra melegítsük el? a süt?t. (gázsüt?nél 5-ös fokozat)A
félbevágott burgonyákat kenjük be olívaolajjal, é
Ugrás a lap tetejére >>