A
hagymát felkarikázzuk, a
paradicsomokat pedig elnégyeljük, majd a f?szerekb?l csokrot csinálunk, és tüllbe rakjuk. A
hagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a
paradicsomot és a
fokhagymát, amit el?z?leg összepréselünk, és az egészet megpároljuk kb. 5 percig. Ezután belerakjuk a f?szercsomagot és a petrezselymet. Felöntjük 1 l
vízzel, és közepes lángon egy órán keresztül f?zzük. Ekkor kivesszük bel?le a f?szercsomagot, és ezt egy sz?r? segítségével átpasszírozzuk. A leves egy részével elvegyítjük a
lisztet, majd a maradék leveshez keverjük, és így f?zzük még pár percig. Végül
sóval és
borssal f?szerezzük, és forrón tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>