Füstölt oldalast a csontok mentén darabokra felvágjuk. Zöldségeket karikára vágjuk, hagymát felaprítjuk. Bográcsban zsiradékot forrósítunk, megdinszteljük benne a hagymát
Babot előző este beáztatjuk, kolbászt felkarikázzuk. Bográcsban vizet öntünk, és beletesszük a babot. Megvárjuk míg felforr, majd hozzáadjuk a kolbászt, babérlevelet és s
Marhahúst felkockázzuk. Vöröshagymát vékony karikára szeleteljük, burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fejes káposztát legyaluljuk, petrezselyemgyökeret csíkokra vágjuk
Sertéshúst érmékre vágjuk, sóval, borssal megszórjuk és 30 percig állni hagyjuk. Felkockázzuk a szalonnát. Zöldpaprikát felkarikázzuk, hagymát felszeleteljük, gombát csík
Sertéskarajt sóval és borssal meghintjük, majd húsklopfolóval kiverjük. Szalonnát vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát felkockázzuk, és ezt tesszük a zöldpaprikával is. P
Húst feldaraboljuk, zöldpaprikát felkarikázzuk, a vöröshagymát pedig felaprózzuk. Bográcsot disznózsírral kikenjük, és beletesszük a hozzávalókat. Rétegezve helyezzük el
Húst 2 cm-es falatkákra vágjuk, vöröshagymát felaprózzuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba és felhevítjük. Hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst, és saját lev
Babot előző nap beáztatjuk. Hagymát vékonyan felkarikázzuk, liba háját feldaraboljuk. Libacombokat kettőbe csapjuk, füstölt húst felkockázzuk, árpákat átmossuk. Bográcsba
Ugrás a lap tetejére >>