Füstölt oldalast a csontok mentén darabokra felvágjuk. Zöldségeket karikára vágjuk, hagymát felaprítjuk. Bográcsban zsiradékot forrósítunk, megdinszteljük
Babot előző este beáztatjuk, kolbászt felkarikázzuk. Bográcsban vizet öntünk, és beletesszük a babot. Megvárjuk míg felforr, majd hozzáadjuk a kolbászt, bab
Marhahúst felkockázzuk. Vöröshagymát vékony karikára szeleteljük, burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fejes káposztát legyaluljuk, petrezselyemgyökeret
Sertéshúst érmékre vágjuk, sóval, borssal megszórjuk és 30 percig állni hagyjuk. Felkockázzuk a szalonnát. Zöldpaprikát felkarikázzuk, hagymát felszeletelj
Sertéskarajt sóval és borssal meghintjük, majd húsklopfolóval kiverjük. Szalonnát vékony csíkokra vágjuk, vöröshagymát felkockázzuk, és ezt tesszük a zö
Húst feldaraboljuk, zöldpaprikát felkarikázzuk, a vöröshagymát pedig felaprózzuk. Bográcsot disznózsírral kikenjük, és beletesszük a hozzávalókat. Rétege
Húst 2 cm-es falatkákra vágjuk, vöröshagymát felaprózzuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba és felhevítjük. Hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott h
Babot előző nap beáztatjuk. Hagymát vékonyan felkarikázzuk, liba háját feldaraboljuk. Libacombokat kettőbe csapjuk, füstölt húst felkockázzuk, árpákat átm
Ugrás a lap tetejére >>