Húst felcsíkozzuk, szalonnát apróra vágjuk, a fokhagymás összepréseljük. Vöröshagymát felaprítjuk, gombát csíkokra vágjuk. Paprikát szintén felcsíkozzu
Répát, petrezselymet karikára vágjuk, zöldbabot 3 cm-es darabokra vágjuk, karfiolt rózsáira szedjük, borsót kifejtjük, kelbimbót nagyobb darabokra vágjuk, ka
Combot vékony csíkokra vágjuk. Hagymát karikára szeleteljük, gombát cikkekre vágjuk és a zöldfűszereket finomra daraboljuk. Bográcsba zsírt rakunk és felhev
Felsált szeletekre vágjuk. Húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal megszórjuk, bekenjük mustárral és meghintjük majoránnával. 30 percig állni hagyjuk. Hagym
A felkockázott szalonnát bográcsba tesszük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a tésztát. Ezeket megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a paprikával íze
Húst feldaraboljuk, hagymát felszeleteljük. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Zsiradékot teszünk a bográcsba, felhevítjük, megdinsztel
Orját szeletekre vágjuk. Répákat felkarikázzuk. Vizet öntünk a bográcsba és feltesszük főni a húst. Első forrás után lehabozzuk, és beledobjuk a zöldség
Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Szalonnát kis darabokra vágjuk. Bográcsban lepirítjuk, majd üvegesre dinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a tésztá
Ugrás a lap tetejére >>