Húsokat szeletekre vágjuk. Répákat felkockázzuk, tárkonyt és a petrezselyme felaprózzuk. Karalábét is feldaraboljuk. Bográcsba vizet öntünk és félig megfőzzük a húsokat.
Gombát felkockázzuk, hagymát apróra daraboljuk. Burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk. Zsírt olvasztunk a bográcsban, megdinszteljük rajta a hagymát, megszórjuk pirospa
Combokat kétfelé vágjuk. Sóval meghintjük őket, lisztet szórunk rá és félretesszük. Burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk. Vöröshagymát vékonyan felszeleteljük, gombát
Bográcsban vizet forralunk és beletesszük a csülköt. Megszórjuk sóval, rakunk bele egy fej egész vöröshagymát, szemes borsot és 2 babérlevelet. Addig főzzük, míg a hús kö
Húst vékony csíkokra vágjuk. Szalonnát szintén felcsíkozzuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, gombákat csíkokra szeleteljük. Petrezselymet és a majoránnát apróra vágjuk. Bográ
Vaddisznó velejét beáztatjuk, majd lehúzzuk a hártyát. Ráütjük a tojásokat és a felkockázott zsemléket. Kevés lisztet adunk hozzá, fűszerezzük és összedolgozzuk. Gombócok
Nyúl nyakszirtjéből készítjük. Apróra összevágjuk, majd beletesszük vízbe a fokhagymával együtt és 10 percig abároljuk. Ezután kiszedjük, majd teszünk fel másik vizet, és
Nyúlt széles darabokra vágjuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, szalonnát felcsíkozzuk. Bográcsba tesszük a szalonnát, zsírjára sütjük, és hozz
Ugrás a lap tetejére >>