Burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és karikára vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd félretesszük. Sonkát megfőzzük, majd felcsíkozzuk. Tojásokat felütjük, felverjük,
Ponty fejét és farkát levágjuk, törzsét szeletekre vágjuk. Vöröshagymát felaprózzuk, majd a bográcsba rakjuk, hozzáadunk 2 szem szegfűszeget, egy babérlevelet, petrezsely
Tojásból, lisztből és kevés vízből tésztát gyúrunk. Hagymát felszeleteljük, paradicsomot felkarikázzuk. Zöldpaprikát felkockázzuk, fűszernövényeket apróra vágjuk. Olajat
Szalonnát felkockázzuk. Krumplit megpucoljuk. Hagymát finomra vágjuk, petrezselymet felaprítjuk. Paradicsomot felkockázzuk. Vajat olvasztunk a bográcsba, hagymát megpirít
Tüdőt és szívet vízbe áztatjuk.
Bográcsba vizet töltünk, hozzáadjuk a citrom levét, babérlevelet, 1 hagymát, szemes borsot és 1 ek. mustárt. Felforraljuk és belerakjuk
Tyúkot feldaraboljuk, belsőségeket megmossuk. Hagymát vékonyan felkarikázzuk, zellergumót és a petrezselyemgyökeret csíkokra vágjuk. Tojást felütjük, szétválasztjuk. 4 ek
Halat kifilézzük, majd felkockázzuk őket, és sóval valamint őrölt fehér borssal megszórjuk. Amíg a hal pácolódik a hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. Paradicsomot fel
A zsír felén megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük vízzel, puhára pároljuk benne a felkockázott burgonyát. A maradék zsírban megpirítjuk a
Ugrás a lap tetejére >>