Burgonyát héjában megf?zzük, majd meghámozzuk és karikára vágjuk. Enyhén megsózzuk, majd félretesszük. Sonkát megf?zzük, majd felcsíkozzuk. Tojásokat felütjük, felverjük,
Ponty fejét és farkát levágjuk, törzsét szeletekre vágjuk. Vöröshagymát felaprózzuk, majd a bográcsba rakjuk, hozzáadunk 2 szem szegf?szeget, egy babérlevelet, petrezsely
Tojásból, lisztb?l és kevés vízb?l tésztát gyúrunk. Hagymát felszeleteljük, paradicsomot felkarikázzuk. Zöldpaprikát felkockázzuk, f?szernövényeket apróra vágjuk. Olajat
Szalonnát felkockázzuk. Krumplit megpucoljuk. Hagymát finomra vágjuk, petrezselymet felaprítjuk. Paradicsomot felkockázzuk. Vajat olvasztunk a bográcsba, hagymát megpirít
Tüd?t és szívet vízbe áztatjuk.
Bográcsba vizet töltünk, hozzáadjuk a citrom levét, babérlevelet, 1 hagymát, szemes borsot és 1 ek. mustárt. Felforraljuk és belerakjuk
Tyúkot feldaraboljuk, bels?ségeket megmossuk. Hagymát vékonyan felkarikázzuk, zellergumót és a petrezselyemgyökeret csíkokra vágjuk. Tojást felütjük, szétválasztjuk. 4 ek
Halat kifilézzük, majd felkockázzuk ?ket, és sóval valamint ?rölt fehér borssal megszórjuk. Amíg a hal pácolódik a hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. Paradicsomot fel
A zsír felén megpirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a f?szereket, felöntjük vízzel, puhára pároljuk benne a felkockázott burgonyát. A maradék zsírban megpirítjuk a
Ugrás a lap tetejére >>