Csülköt kiáztatjuk, majd feldaraboljuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, fokhagymát megpucoljuk. Fűszernövényeket felaprítjuk, zsemléket kockára vágjuk és lepi
Csirkemellet nagyobb kockára vágjuk. Pác hozzávalóiból a hagymát finomra vágjuk, fokhagymát áttörjük, ezeket kikeverjük a joghurttal és a tejszínnel, befű
Gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. Vöröshagymát apróra szeljük. Répát felkockázzuk, valamint a petrezselyemgyökeret is.
Zsírt hevítünk a bográcsban, b
Pacalt sóval bedörzsöljük, kukoricaliszttel meghintjük és 2 órát állni hagyjuk. Ezután átmossuk. Vizet forralunk a bográcsban, a pacalt 1 órán át főzzük,
Tarját felcsíkozzuk és liszttel megszórjuk. Májat félujjnyi vastag csíkokra vágjuk. Szalonnát feldaraboljuk, gombát csíkokra vágjuk. Petrezselyemzöldet felap
Hal fejét és farkát nem használjuk fel. Törzsét felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe forgatjuk, 15 percig állni hagyjuk. Vöröshagymát kockára vágjuk, gombát
Húst megtisztítjuk. Hagymát megpucoljuk, répát nagyobb darabokra vágjuk, petrezselyemgyökeret négybe szeljük. 1 liter vizet öntünk a bográcsba és hozzáadjuk
Padlizsánt vékony karikára vágjuk, besózzuk és fél órát állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk. Meghámozott paradicsomot felkockázzuk, paprikát és cukkinit felkar
Ugrás a lap tetejére >>