Sertéskarajt
sóval és
borssal meghintjük, majd húsklopfolóval kiverjük. Szalonnát vékony csíkokra vágjuk, vörös
hagymát felkockázzuk, és ezt tesszük a zöld
paprikával is.
paradicsomot cikkekre vágjuk,
burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Friss zöldségeket feldaraboljuk. Szalonnát a bog
rácsba tesszük,
zsírjára sütjük, hússzeleteket kisütjük rajta. Ha megsültek, kivesszük őket.
hagymát beletesszük a
zsírba, megpirítjuk és megszórjuk piros
paprikával. Hozzáadjuk a zöld
paprikát,
paradicsomot,
káposztát és
burgonyát, majd a
fehérbort is. Fűszereket is belerakjuk, majd minden összekeverünk. Puhára pároljuk a zöldségeket. Mikor a
káposzta és
burgonya is megpuhult, a zöldségek te
tejére tesszük a kisütött húsokat, és felmelegítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>