Halakat megtisztítjuk, a bels?ségeket félretesszük. Ponty fejét és farkát levágjuk. Törzsét szeletekre vágjuk és megsózzuk. Hagymát felaprítjuk.
Elkészítjük az alapleve
Csontokról leszedett húst felaprítjuk, majd összekeverjük a feldarabolt szalonnával, sóval, borssal és a málékásával. Ezután napon megfonnyasztott tormalevélbe csomagolju
Zellergumót megpucoljuk, feldaraboljuk és forró vízben megf?zzük. Ha kész, sz?r?n átpasszírozzuk. Rizst félkészre f?zzük, vöröshagymát finomra aprózzuk. Olajat hevítünk a
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom