Szalonnát felkockázzuk, kolbászt karikára vágjuk. Vöröshagymát finomra aprózzuk, káposztát kinyomkodjuk. Szalonnát zsírjára sütjük, hagymát megdinszteljük rajta és hozzáa
Szalonna és hagyma dinsztelése után egy kisebb szál leb?rözött és karikára vágott füstölt kolbászt teszünk bele. Sózzuk és tálaljuk.
Szalonnát apró darabokra vágjuk. Vöröshagymát finomra vágjuk, kolbászt felkarikázzuk. Szalonnát zsírjára sütjük. Hagymát üvegesre pirítjuk, és megszórjuk pirospaprikával.
Pacalt b?, enyhén sós és ecetes vízben felforraljuk, majd fél óráig f?zzük. Ezt az els? levet leöntjük róla, majd enyhén sós vízben 2 óráig f?zzük. Hagyjuk kih?lni, majd
Pacalt b?, enyhén sós és ecetes vízben felforraljuk, majd fél óráig f?zzük. Els? levet leöntjük, majd friss, enyhén sós vízben újból f?zzük 2 óráig. Hagyjuk kicsit kih?ln
Húst csíkokra vágjuk. Hagymát vékony szeletekre vágjuk szalonnát apróra kockázzuk. Paradicsomot is feldaraboljuk, gombát felcsíkozzuk zöldpaprikát félujjnyi vastag szelet
Liba húsát feldaraboljuk. Hagymát vékonyra szeleteljük, fokhagymát felaprítjuk. Zöldpaprikát felaprózzuk, bazsalikomot apróra vágjuk. Bográcsba beleszórjuk a liba felkock
Marhahúst felkockázzuk és a szalonnát is. Hagymát finomra vágjuk, zöldségeket felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Répát megpucoljuk és kis kockákra vágjuk és a z
Ugrás a lap tetejére >>