A hagymát felaprítjuk, az olajon megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, és rátesszük a felkockázott húst. Megpirítjuk, majd felengedjük egy kevés vízzel, és párolni
Hagymát apróra vágjuk, zsírt teszünk a bográcsba és megdinszteljük rajta, majd megszórjuk pirospaprikával. Beleöntjük a borsót, összekeverjük a paprikás hagymával, és kic
Rostélyost vékony csíkokra vágjuk, sóval és borssal megszórjuk és 20 percig állni hagyjuk. Vöröshagymát felkarikázzuk, majoránnát, bazsalikomot, valamint a többi f?szert
Húst felkockázzuk, hagymát és a szalonnát felaprózzuk. Répát karikára vágjuk. Bográcsban ropogósra sütjük a szalonnát, kiszedjük a zsírból, majd ebben megsütjük a hagymát
Busa törzsét szeletekre vágjuk. Fokhagymát pépesre nyomjuk, kaprot és petrezselymet apróra vágjuk. Halszeleteket megsózzuk és bekenjük a fokhagymával. Egyik citromot kett
Babot el?z? nap beáztatjuk, hagymát finomra vágjuk. Babot megf?zzük babérlevéllel, szemes borssal és sóval ízesített vízben.
Hagymát zsíron megdinszteljük, rátesszük a
Csirkét felaprózzuk. Hagymát finomra aprítjuk, répát és zellert karikára, paprikát kockára vágjuk. Tojássárgájákat felverjük és összekeverjük a citromlével. Olajon, fehér
Csukát feldaraboljuk, fejet, farkát és a bels?ségeket félretesszük. Törzsét feldaraboljuk és beirdaljuk. Vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. Csuka fejéb?l, farkából és
Ugrás a lap tetejére >>