Húst feldaraboljuk. Hagymát összevágjuk, zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Szalonnát apróra vágjuk, fokhagymát felaprózzuk. Bográcsba beletesszük a
Húst felkockázzuk. Répát csíkokra vágjuk, vöröshagymát karikára szeleteljük. Kelkáposztát negyedekre vágjuk. Petrezselyemgyökeret felcsíkozzuk, burgonyát kockára vágjuk.
Húst felkockázzuk, hagymát felszeleteljük. Zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Bográcsban zsiradékot hevítünk, megpirítjuk a hagymát, megszórjuk piro
Veséket ketté vágjuk, majd szeletekre. Hideg vízben 3 órát állni hagyjuk. Vöröshagymát felszeleteljük.
Zsírt teszünk a bográcsba, felhevítjük, majd megdinszteljük rajta
Májat húsdarálón ledaráljuk. Zsemlét tejbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a májat, ráütjük a tojásokat, megszórjuk sóval, szerecsendióval, borssal. Összedolgozzu
Húsokat nagyobb darabokra vágjuk, szalonnát is feldaraboljuk. Húsdarálón ledaráljuk a szalonna felét és a húsokat. Petrezselymet apróra vágjuk, burgonyát lereszeljük. Res
Húsokat felkockázzuk, kolbászt felkarikázzuk. Hagymát apróra vágjuk, szalonnát felcsíkozzuk. Káposztát kinyomkodjuk, de a levét félretesszük. Tojásokat felütjük, sárgájuk
A szalonnát vágjuk csíkokra, és tegyük a bogrács aljára. Süssük ki a zsírját, majd tegyük hozzá a karikára vágott vöröshagymát. Fonnyasszuk meg, sózzuk, borsozzuk, és szó
Ugrás a lap tetejére >>