Bográcsban szalonnadarabokat sütünk és dobunk rá pár karika hagymát. Amikor kezd sárgulni, rádobunk 3-4 apróra vágott krumplit, és mikor megpuhul, beleszórjuk a tésztát.
Szarvashúst felkockázzuk és hideg vízbe áztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Így járunk el a zellergumóval is. Fokhagymát áttörjük.
Bo
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, kevés vízzel felöntjük, és puhára f?zzük benne a felkockázott burgonyát, végül belekeverjük a lecsót
Megtisztított krumplit kockára, hagymát finomra, szalonnát kockára vágjuk. Forró bográcsban, zsír nélkül kezdjük párolni a hagymát, ezután tesszük rá a zsírt és a szalonn
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom