Bográcsban szalonnadarabokat sütünk és dobunk rá pár karika hagymát. Amikor kezd sárgulni, rádobunk 3-4 apróra vágott krumplit, és mikor megpuhul, beleszórjuk a tésztát.
Őzhúst apró darabokra vágjuk. Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Vöröshagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk,
Húst felkockázzuk. Vöröshagymát finomra vágjuk, zöldbabot felszeleteljük. Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fokhagymát apróra vágjuk.
Zsírt felhevítjük a bográcsba
Szarvashúst felkockázzuk és hideg vízbe áztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Így járunk el a zellergumóval is. Fokhagymát áttörjük.
Bo
A hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, kevés vízzel felöntjük, és puhára főzzük benne a felkockázott burgonyát, végül belekeverjük a lecsót
Csirkét feldaraboljuk, sóval megszórjuk. Szalonnát kockára vágjuk, zöldpaprikát felkarikázzuk. Vöröshagymát felaprózzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk.
Habarás: tejfölt
Szalonnát csíkokra vágjuk, hagymát finomra aprítjuk. Zöldpaprikát karikára vágjuk, fokhagymát összezúzzuk. Majoránnát apróra vágjuk, paradicsomot cikkekre szeleteljük. Má
Megtisztított krumplit kockára, hagymát finomra, szalonnát kockára vágjuk. Forró bográcsban, zsír nélkül kezdjük párolni a hagymát, ezután tesszük rá a zsírt és a szalonn
Ugrás a lap tetejére >>