Burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Vöröshagymát finomra aprítjuk. Bográcsban zsírt hevítünk és üvegesre pirí
Burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Zöldpaprikát, zellert felcsíkozzuk, petrezselymet felaprózzuk. Paradicsomlevet a bográcsba öntjük és f?ni kezdjük. Ha forr, beleszó
Kolbászt félujjnyi vastag karikákra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Zöldpaprikát karikára, burgonyát kockára, hagymát apróra, paradicsom négybe vágjuk. Bográcsba beletess
Sz?zpecsenyét érmékre vágjuk. Zöldségeket feldaraboljuk, f?szernövényeket apróra vágjuk. Bográcsba 2 liter vizet engedünk, beletesszük a húst, majd felforraljuk a levest.
Húst falatnyi kockára vágjuk. Hagymát felszeleteljük, zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Majoránnát felaprítjuk. Zsírt hevítünk a bográcsba, hagymá
Húst kis kockákra vágjuk. Vöröshagymát karikára szeleteljük, zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. Burgonyát meghámozzuk és kockára daraboljuk.
Hagymát finomra aprítjuk, zöldségeket feldaraboljuk. Krumplit meghámozzuk és felkockázzuk. F?szernövényeket apróra vágjuk. Bográcsban zsírban megdinszteljük a hagymát, rá
Húst csíkokra vágjuk. Hagymát karikára szeleteljük, zöldpaprikát csíkokra vágjuk. Paradicsomot cikkekre szeleteljük, fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. Rozmaring levele
Ugrás a lap tetejére >>