Veséket kettévágjuk, hártyát lehúzzuk és átmossuk. 2 percre forrásban lévő ecetes vízbe tesszük, majd szeletekre vágjuk. Szalonnát felcsíkozzuk, majoránnát és a petrezsel
Veséket kettévágjuk, majd átmossuk, majd felszeleteljük őket. Velőt megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. Szalonnát vékony szeletekre vágjuk, vöröshagymát felkari
Paprika ráöntésével együtt fejenként 1-2 db, lebőrözött, karikára vágott virslit is tehetünk a lecsóba.
Szűzpecsenyét ujjnyi vastag érmékre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát felaprózzuk. Gombát felcsíkozzuk, fokhagymát összezúzzuk. Friss bazsalikomot összevágjuk.
Angolnát feldaraboljuk, húsát sóval bedörzsöljük és borssal megszórjuk. Vöröshagymát apróra kockákra vágjuk. Kakukkfüvet és a petrezselymet felaprítjuk. Fokhagymát présen
Húst feldaraboljuk. Szalonnát felaprózzuk, hagymát finomra vágjuk. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Szalonnát a bográcsban zsírjára sütjük, majd
Pontyot szeletekre vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük és 20 percig állni hagyjuk. Zsiradékot teszünk a bogrács aljába, majd felöntjük vörösborral. Belehelyezzük a halsze
Csirkét feldaraboljuk. Sózzuk, borsozzuk és 20 percig állni hagyjuk. Gombát összevágjuk, petrezselymet és bazsalikomot felaprítjuk. Olajat hevítünk a bográcsba és a csirk
Ugrás a lap tetejére >>