Veséket kettévágjuk, hártyát lehúzzuk és átmossuk. 2 percre forrásban lévő ecetes vízbe tesszük, majd szeletekre vágjuk. Szalonnát felcsíkozzuk, majoránn
Veséket kettévágjuk, majd átmossuk, majd felszeleteljük őket. Velőt megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. Szalonnát vékony szeletekre vágjuk, vörösh
Paprika ráöntésével együtt fejenként 1-2 db, lebőrözött, karikára vágott virslit is tehetünk a lecsóba.
Szűzpecsenyét ujjnyi vastag érmékre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát felaprózzuk. Gombát felcsíkozzuk, fokhagymát összezúzzuk. Friss bazsaliko
Angolnát feldaraboljuk, húsát sóval bedörzsöljük és borssal megszórjuk. Vöröshagymát apróra kockákra vágjuk. Kakukkfüvet és a petrezselymet felaprítjuk.
Húst feldaraboljuk. Szalonnát felaprózzuk, hagymát finomra vágjuk. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Szalonnát a bográcsban zsírjára
Pontyot szeletekre vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük és 20 percig állni hagyjuk. Zsiradékot teszünk a bogrács aljába, majd felöntjük vörösborral. Belehel
Csirkét feldaraboljuk. Sózzuk, borsozzuk és 20 percig állni hagyjuk. Gombát összevágjuk, petrezselymet és bazsalikomot felaprítjuk. Olajat hevítünk a bográcsb
Ugrás a lap tetejére >>