Sertéshúst érmékre vágjuk, 
sóval, 
borssal megszórjuk és 30 percig állni hagyjuk. Felkockázzuk a 
szalonnát. Zöld
paprikát felkarikázzuk, 
hagymát felszeleteljük, 
gombát csíkokra vágjuk. 
szalonnát a bog
rácsba szórjuk és üvegesre sütjük. Hozzáadjuk a 
hagymát és megpirítjuk. Beletesszük a sertésérméket és lepirítjuk őket. Ekkor hozzáadjuk a 
gombát. zöld
paprikát és megpároljuk a bog
rács tart
almát. Majoránnával meghintjük, 
sózzuk, 
borsozzuk, és a húslevesből annyit öntünk rá, hogy ellepje. Puhára főzzük a húst, a végén pedig 
zsírjára sütjük. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>