Hal bőrét lehúzzuk, majd kifilézzük. Vízben átmossuk, majd felszeleteljük. Kevés sóval, őrölt fehér borssal megszórjuk őket, citromlevet csöpögtetünk r
Húst ujjnyi csíkokra vágjuk. Szalonnát is felcsíkozzuk, kolbászt felkarikázzuk. Vöröshagymát apró kockára vágjuk. Zöldpaprikát felcsíkozzuk, paradicsomot
Galambokat feldaraboljuk. Répákat felkockázzuk, valamit a karalábét is. Fűszernövényeket felaprózzuk. Bográcsba 2 liter vizet teszünk, majd beletesszük a gala
Marhalábszárat felkockázzuk. Hagymát megpucoljuk és egészben hagyjuk. Fokhagymával ugyanígy járunk el. Kelkáposztát cikkekre szeleteljük, répákat felkariká
Vöröshagymát apróra vágjuk, répákat felkockázzuk, valamint a karalábét is. Fűszernövényeket felaprózzuk. Bográcsban zsírt hevítünk, hozzáadjuk a hagym
Kacsát szétbontjuk, háját különtesszük, majd a kacsát feldaraboljuk. Vöröshagymát apróra vágjuk, káposzta levét leöntjük, fokhagymát pépesre törjük.
Filét sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Vöröshagymát apróra vágjuk, a káposzta levét kinyomkodjuk. Kaprot felaprítjuk. Zsiradékot rakunk a bográcsba
Babot előző este beáztatjuk. Hagymát felaprítjuk. Egyik bográcsba feltesszük főni a csülköt 1 órára. Ezalatt megpuhul annyira, hogy ki lehet csontozni, és ö
Ugrás a lap tetejére >>