Hal b?rét lehúzzuk, majd kifilézzük. Vízben átmossuk, majd felszeleteljük. Kevés sóval, ?rölt fehér borssal megszórjuk ?ket, citromlevet csöpögtetünk rá, majd 20 percig p
Húst ujjnyi csíkokra vágjuk. Szalonnát is felcsíkozzuk, kolbászt felkarikázzuk. Vöröshagymát apró kockára vágjuk. Zöldpaprikát felcsíkozzuk, paradicsomot pedig felkockázz
Galambokat feldaraboljuk. Répákat felkockázzuk, valamit a karalábét is. F?szernövényeket felaprózzuk. Bográcsba 2 liter vizet teszünk, majd beletesszük a galambot. Felfor
Marhalábszárat felkockázzuk. Hagymát megpucoljuk és egészben hagyjuk. Fokhagymával ugyanígy járunk el. Kelkáposztát cikkekre szeleteljük, répákat felkarikázzuk. Zellergum
Vöröshagymát apróra vágjuk, répákat felkockázzuk, valamint a karalábét is. F?szernövényeket felaprózzuk. Bográcsban zsírt hevítünk, hozzáadjuk a hagymát, lepirítjuk a f?s
Kacsát szétbontjuk, háját különtesszük, majd a kacsát feldaraboljuk. Vöröshagymát apróra vágjuk, káposzta levét leöntjük, fokhagymát pépesre törjük. Kacsa háját a bogrács
Filét sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe forgatjuk. Vöröshagymát apróra vágjuk, a káposzta levét kinyomkodjuk. Kaprot felaprítjuk. Zsiradékot rakunk a bográcsba és kisütjük
Babot el?z? este beáztatjuk. Hagymát felaprítjuk. Egyik bográcsba feltesszük f?ni a csülköt 1 órára. Ezalatt megpuhul annyira, hogy ki lehet csontozni, és össze lehet vág
Ugrás a lap tetejére >>