Marhahúst felkockázzuk. Vörös
hagymát vékony karikára szeleteljük,
burgonyát meghámozzuk és felkockázzuk. Fejes
káposztát legyaluljuk,
petrezselyemgyökeret csíkokra vágjuk,
paradicsomot felcikkezzük.
Bog
rácsban
zsírt hevítünk,
hagymát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a húst. 1,5 liter vizet öntünk hozzá, beledobjuk a babérlevelet,
sóval és
borssal ízesítjük és felforraljuk. 2 ek.
paradicsompürével gazdagítjuk, és addig főzzük, míg a hús puha nem lesz. Ezután a gyalult
káposztát és a
petrezselyemgyökeret is beletesszük, majd hozzáadjuk a
burgonyát, és addig forraljuk, míg minden puha nem lesz. Ha kész, hozzáadunk egy kevés
ecetet, beleszórjuk a
paradicsomszeleteket és összeforraljuk az ételt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>