Hámozzuk fel, és vágjuk kockára a zöldségeket, majd melegítsük fel az olajat, és pirítsuk 5 percig benne a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a zöldségeket, az apr
A babot egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána sóval és babérlevéllel ízesített vízben puhára főzzük.
A gyöngyhagymát, ha nagyobb, félbe, vagy négybe vágjuk, majd sóval, ci
Ha új sárgarépát használunk, hagyjuk egészben a répát, ha nem, akkor csíkozzuk fel.
A ghít felhevítjük a wokban, beletesszük a répát és a gyögyhagymát, majd sóval, borss
A rizst 1 liter vízben megfőzzük.
A keményítőt feloldjuk egy kis vízben, majd a rizshez keverjük, és még pár percig főzzük. Utána hozzáadjuk a szőlőcukrot, vaníliát és s
A narancslevet elkeverjük a szójatejjel, majd hozzáadjuk a zabkorpát. 10 percig főzzük, majd, ha langyosra hűlt, hozzáadjuk a mézet, mazsolát és fahéjat.
Tálkákban, felk
A teát, a cukrot, a Calvados-t, a cirtom- és narancslevet a forráspontig hevítjük. A fahéjat és a szegfűszeget kb. 5 percre belerakjuk, majd el is távolítjuk. Pohárba töl
A hagymákat a sütőben a rácsra tesszük, majd alacsony fokozaton 2 órát sütjük. Fogyasztás közben mindenki kinyomja a hagyma belsejét, és ízlés szerint fűszerezi.
A felkarikázott hagymát besózzuk, olajban megsütjük, közben a kenyereket megpirítjuk. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd megsütjük. Egy kivajazott jénaiba tes
Ugrás a lap tetejére >>