A felaprózott hagymát egy kanál vajon megpirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel, és így puhára pároljuk. Eközben a kenyérszeleteket megkenjük vajjal, felkockázzuk, majd a
Egy edényben megf?zzük a darát, és mikor még laza áttesszük egy kikent tepsibe. Egy serpeny?ben megpirítjuk az apróra vágott hagymákat a f?szerekkel, majd ezt is beleöntj
A meghámozott tököt felkockázzuk, majd a felszeletelt hagymával együtt készre pároljuk. Ekkor felöntjük a felvert tojásokkal, sózzuk, majd addig pároljuk még, amíg a tojá
A villával összetört túróhoz keverjük a köményt, a felaprózott hagyma nagy részét és a sót. Golyókat csinálunk bel?le, majd a maradék metél?hagymával megforgatjuk, és már
A hozzávalókat összekeverjük, majd kis gömböket készítünk a masszából. Vizet forralunk, sóval ízesítjük, majd a gombócokat 10 perc alatt megf?zzük.
Levesekhez, vagy f?ze
A halat mossuk meg, ás vágjuk kis darabokra. Az uborkát hámozzuk meg, és hosszában vágjuk félbe, és magozzuk ki, majd vágjuk háromszögekre. Az olajat hevítsük fel, piríts
Megtisztítjuk, és apróra vágjuk a hagymát, majd zsíron megfonnyasztjuk kicsit, megszórjuk ízlés szerinti majorannával és paprikával, majd felengedjük egy kevés vízzel. A
Pesto:
Keverjük robotgépben pépesre a fokhagymát, a bazsalikomot és a feny?magot. Adjuk fokozatosan hozzá az olajat, majd tegyük bele a sajtot, keverjük össze, és ízesít
Ugrás a lap tetejére >>