A hagymákat felaprítjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet adunk hozzá, majd 20 perc párolás után összeturmixoljuk.
A vajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a lisztet,
A felkarikázott hagymát lisztbe forgatjuk, majd olajban megsütjük. Ezután a paradicsomot és a paprikát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a kakukkf?vel és az összepréselt
El?z? éjszaka áztassuk be b?séges vízbe a babot, majd sz?rjük le. Ezután újra öntsük fel vízzel és forrástól számított fél órán át pároljuk és ismét sz?rjük le.
Az olíva
A kukoricacsöveket 15 percig süssük grillsüt?ben, majd kaparjuk ki a bels? részét egy késsel, és tegyük félre. A magokat tegyük lábosba, öntsük fel a levessel, és forralj
Forró, sós vízben f?zzük puhára a rizst 10-15 perc alatt. Sz?rjük le és csepegtessük le. Pároljuk puhára a hagymát, a paprikákat, a fokhagymát és a csilit az olajon 3 per
A rizst lobogó, forró vízben 15 perc alatt f?zzük puhára. Sz?rjük le és csepegtessük le. A hagymát pirítsuk meg az olajon, keverjük hozzá a currykrémet, a paradicsomot, a
A búzát és rizst egy éjszakára vízbe áztatjuk.
1 liter vizet felforralunk, majd a búzát 30 percig f?zzük benne. 1 liter forró vizet adunk hozzá, belekeverjük a rizst és
Keverjük össze a krémjoghurtot a vízzel, és keverjük habosra. Adjuk hozzá a zöldcitrom levét, az ?rölt köményt és a sót. Alaposan keverjük össze, majd hidegen tálaljuk a
Ugrás a lap tetejére >>