A hagymákat felaprítjuk, és olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet adunk hozzá, majd 20 perc párolás után összeturmixoljuk.
A vajat felforrósítjuk, hozzáadj
A felkarikázott hagymát lisztbe forgatjuk, majd olajban megsütjük. Ezután a paradicsomot és a paprikát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel és az
Előző éjszaka áztassuk be bőséges vízbe a babot, majd szűrjük le. Ezután újra öntsük fel vízzel és forrástól számított fél órán át pároljuk és is
A kukoricacsöveket 15 percig süssük grillsütőben, majd kaparjuk ki a belső részét egy késsel, és tegyük félre. A magokat tegyük lábosba, öntsük fel a leve
Forró, sós vízben főzzük puhára a rizst 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. Pároljuk puhára a hagymát, a paprikákat, a fokhagymát és a csilit
A rizst lobogó, forró vízben 15 perc alatt főzzük puhára. Szűrjük le és csepegtessük le. A hagymát pirítsuk meg az olajon, keverjük hozzá a currykrémet, a
A búzát és rizst egy éjszakára vízbe áztatjuk.
1 liter vizet felforralunk, majd a búzát 30 percig főzzük benne. 1 liter forró vizet adunk hozzá, belekeverj
Keverjük össze a krémjoghurtot a vízzel, és keverjük habosra. Adjuk hozzá a zöldcitrom levét, az őrölt köményt és a sót. Alaposan keverjük össze, majd hi
Ugrás a lap tetejére >>