Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Forrósítsunk fel dióolajat, vágjuk szeletekre a fokhagymát, újhagymát és dinszteljük meg.
Adjuk hozzá a gombát, keverjük össze és pároljuk meg. Főzzük meg a tagliatellét
Salátaleveleket mossuk meg. Főzzük ki a tésztát, majd szűrjük le és tegyük félre.
Almát magozzuk ki, vágjuk kockára, és locsoljuk meg citromlével. Keverjük össze a tész
Egy lábosba tesszük a megtisztított krumplikat, a babérleveleket, a rozmaringot, a mustármagot, majd felöntjük a borral, a levessel és az olívaolajjal, és így kb. 10 perc
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát és
Ugrás a lap tetejére >>