Egy serpeny?ben pirítsuk meg a feny?magokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a feny?magokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a feny?magokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a feny?magokat kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és pároljuk benne addig, míg
Forrósítsunk fel dióolajat, vágjuk szeletekre a fokhagymát, újhagymát és dinszteljük meg.
Adjuk hozzá a gombát, keverjük össze és pároljuk meg. F?zzük meg a tagliatellét
Salátaleveleket mossuk meg. F?zzük ki a tésztát, majd sz?rjük le és tegyük félre.
Almát magozzuk ki, vágjuk kockára, és locsoljuk meg citromlével. Keverjük össze a tész
Egy lábosba tesszük a megtisztított krumplikat, a babérleveleket, a rozmaringot, a mustármagot, majd felöntjük a borral, a levessel és az olívaolajjal, és így kb. 10 perc
Egy serpeny?ben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, f?szerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpeny?ben megpirítjuk a fokhagymát és
Ugrás a lap tetejére >>