A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomot, a cukkinit, a sajtot, a gombát és a paprikát szintén felszeleteljük, majd sózzuk, borsoz
Vinaigrette:
200 ml-hez: 3 ek. jó min?ség? vörösborecet, 1- 1.5 ek. dijoni mustár, egy gerezd zúzott fokhagyma, 5 ek. extra sz?z olívaolaj, 5 ek. mogyoró- vagy zöldségol
Készítsd el? a zöldségeket. Kenj ki olajjal egy grillserpeny?t, és forrósítsd fel.
A zöldségeket kend meg olívaolajjal, és ezután grillezd meg ?ket, amíg aranysárga nem
Áztassuk vízbe a nyársakat, és húzzuk rá a cukkinit, a paprikát és a hagymát, kenjük be olajjal és f?szerezzük. 25 percig forgatva süssük meg, majd tegyük félre.
Zhugmá
2 ev?kanál olívaolajjal kenjük be a paradicsomokat, a paprikákat és a hagymát. Forrósítsuk fel a grillsüt?t, és 10 percig grillezzük a zöldségeket. Hagyjuk kih?lni. A zöl
Kenjük meg a padlizsán-, a cukkini-, a paprika-, a hagyma-, a paradicsom- és a sajtdarabokat 3-4 ev?kanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpeny?t, a z
Melegítsük fel az olajat egy edényben, amikor már forró a tortillákat süssük 2 perc alatt ropogósra. Gyúrjuk össze a kecskesajtot és az avokádót. Adjuk hozzá a hagymát, a
A zöldségeket dolgozzuk össze a babbal, majd halmozzuk a tortillalapkra. Göngyöljük fel és tegyük egy kikent t?zálló tálba. Kanalazzuk rá a szószt, hintsük meg a reszelt
Ugrás a lap tetejére >>