Vinaigrette:
200 mlhez: 3 ek. jó min?ség? vörösborecet, 1-1,5 ek. dijoni mustár, egy gerezd zúzott fokhagyma, 5 ek. extra sz?z olívaolaj, 5 ek. mogyoró-vagy zöldségolaj,
A búzát 1 órát áztassuk vízbe, majd sz?rjük le, és itassuk le. Terítsük el egy konyharuhán, és szárítsuk meg. Tegyük az uborkát egy tálba, sózzuk meg, és 30 perc után öbl
Vágjuk ki a dinnye aljukat, hogy egyenesen üljenek. A tetejükb?l vágjunk le 4 cm-es darabot, vegyük ki a magokat, és h?tsük le a dinnyét.
Tegyük a szágót a lábosba, önts
Szósz:
4 ek. zöldségolaj, fél fej apróra vágott vöröshagyma, 2 nagyobb, durvára vágott sárgarépa, 1 db durvára vágott póréhagyma, 1 szál zeller, 2 gerezd zúzott fokhagym
A meghámozott krumplit és tököt felszeleteljük, besózzuk, majd félretesszük. A darált húst a sóval, brossal, fokhagymával ízesítjük, majd olajban pirítani kezdjük. Közben
A ghít felmelegítjük a wokban, majd néhány percig pároljuk benne a kukoricát, zöldborsót és a felkockázott sárgarépát. Utána beletesszük a felkockázott burgonyát és a szé
A padlizsánokat tegyük egy edénybe a cukorral, és magas h?fokon f?zzük 5.8 percig. Adjunk hozzá 200 ml vizet, és f?zzük lassú t?z?n 10 percig. Tegyük félre.
A tejet a t
A sorbet hozzávalóit a fagylaltkészít? gépbe tesszük, és megcsináljuk a fagylaltot. Eközben a paradicsomot leforrázzuk, majd jeges vízbe tesszük, meghámozzuk, lenegyedelj
Ugrás a lap tetejére >>