A babot egy éjszakára áztassuk be vízbe, másnap öntsük le róla a vizet, öblítsük le, majd kétszer annyi hideg vízbe tegyük fel főni. Magas hőfokon forraljuk 10 percig, ma
A vajat melegítsük fel egy lábosban, tegyük bele a hagymát, a zellert, a póréhagymát és a fokhagymát, és süssük 5 percig. Adjuk hozzá a babérlevelet, a köménymagot, az án
A paprikát előmelegített grillrácson süssük meg a paprikát 10-12 percig, majd tegyük műanyag zacskóba, és hagyjuk kihűlni. Egy késsel húzzuk ki a magházat, vágjuk félbe,
A ricottát egy jókora keverőtálba rakom, és összekeverem 8 dkg grízzel. A fagyott spenótleveleket kisebb darabokra vágom, alaposan kinyomkodom és a grízes ricottához adom
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, b
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, b
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, b
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a fokhagymát, b
Ugrás a lap tetejére >>