A búzából kását főzünk, majd elkeverjük a raguval. Ízlés szerint tovább díszíthető, ízesíthető. Belekeverhetünk még friss apróra vágott zöldségeket is. Igen izletes veget
A hagymák tetejét elvágjuk, belsejüket kiszedjük, majd 5 percig sós vízben pároljuk. A hagyma felaprózott belsejét olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a morzsát, a gombát
Az elkészített pörköltet felöntjük kis vízzel, belekeverjük a darát, és főzzük, míg kissé forrni nem kezd. Tálalás elött megszórjuk zöldfűszerrel. Bármilyen zöldségsalátá
A megtisztított, megmosott, leszárított gombát vékonyan felszeleteljük, majd forró olajban megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd ha elfőtte a levét, hozzáadjuk a felapríto
A hagymát finomra vágjuk, majd forró olajon megpirítjuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, megfűszerezzük, és pörköltet főzünk belőle. A káposztát és a kását külön-kü
Előkészítjük a szójaszeletet. Egy tepsit kikenünk olajjal, belehalmozzuk az összes hozzávalót, megfűszerezzük, és befedjük. Barnára sütjük, és már tálalhatjuk is. Sózás h
A gombát az apróra vágott petrezselyemmel megpároljuk,hozzáadjuk a tarhonyát,és ha kissé megpirult a tarhonya,felöntjük annyi vizzel,hogy kétujjnyira ellepje.Hozza adjuk
A felaprított zöldhagymát kezdjük el hevíteni az olajon és keverjük bele a felszeletelt gombát. Ha jól átsült vegyük le a tűzről.
A túrót botmixerrel keverjük össze, maj
Ugrás a lap tetejére >>