Megtisztítjuk a gombát, majd feldaraboljuk és hagymás zsíron puhára pároljuk. Hozzákeverjük a vízben áztatoot, kicsavart zsemléket és a két tojást. Ízlés szerint sózzuk,
Készítsünk tésztát a liszt háromnegyedéből, sörből, olajból, 2 tojás sárgájából, és külön felvert tojás fehérjéből. A gombafejeket fűszerezzük meg, panírozzuk be a maradé
Alaposan megtisztítjuk, megmossuk a gombát, aztán felszeleteljük. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a hagymát, megpirítjuk kicsit zsírban, majd mellétesszük a gombát, kis pe
A megtisztított, felaprított gombát forró vajon puhára pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a tejbe áztatott kicsavart zsemléket és a felvert tojást. (Ha t
A felaprózott hagymát zsírban megsütjük, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felkockázott zöldpaprikát. Sózzuk, az összepréselt fokhagy
Az élesztőt kelesszük kissé meg 1 dl langyos vízben. A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát (annyi vizet adunk a tésztához, hogy kemény kelttésztát kapjunk). Hagyjuk a tész
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a pirospaprikát és a négy részre vágott gombát. A burgonyát fels
Miközben a brokkolit puhára főzzük, a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombát olajon megpirítjuk. Ezután egy jénaiban eloszlatjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, k
Ugrás a lap tetejére >>