A burgonyákat megmossuk, majd hosszában félbevágjuk, és kikaparjuk a belsejét. Sóval ízesített vízben puhára f?zzük, lesz?rjük, majd egy vajjal kikent t?zálló tálba rende
A cukkinit megmossuk, félbevágjuk, a sima felét bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük, majd vajjal kikent tepsibe tesszük. 200 fokon készre sütjük, majd kikaparjuk, és fe
A paradicsomok tetejét levágjuk, húsukat kikanalazzuk, majd sózzuk, borsozzuk. A felszeletelt gombára locsoljuk a citromlevet, majd a borban puhára pároljuk. A megolvaszt
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megpároljuk. Rátesszük az apróra vágott gombát, sóval, borssal ízesítjük, és megpároljuk. Ha elf?tte a levét, hozzáadjuk a lisztet
Vágjuk le a paradicsomok tetejét, és tegyük félre. Vegyük ki a magokat. A paprikák tetejét is vágjuk le, és tegyük félre. A paprikákat tegyük forrásban lév? vízbe egy pil
Melegítsük meg az olajat egy serpeny?ben, közepes h?fokon süssük a cukkinit, a hagymát és a rókagombát 2-3 percig. Csökkentsük a h?mérsékletet, és adjuk hozzá a többi zöl
Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a tejszínt, a tojást, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk nyolc t?zálló tálkában, és kb. háromnegyed órát sü
Készítsük el? a grillsüt?ben a parazsat. Szúrjuk ki a magházat, de az alma alját ne lyukasszuk ki. A szártól indulva hámozzuk meg keresztben félig. A citromot vágjuk félb
Ugrás a lap tetejére >>