A lencsét sós, forró vízben főzzük puhára 15-20 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. A hagymát és a fokhagymát pirítsuk meg az olajon, keverjük bele
Keverjük össze a zsemlemorzsát, a köményt és a koriandert. Sóval és borssal ízesítsük. Mártsuk a tojásba a fél padlizsánokat, majd a fűszeres zsemlemorzs
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, fűszerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpenyőben megpirítjuk a
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a fűszereket, és megfuttatjuk. A sütőtököt, zeller
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, az 1 evőkanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét
Főzzük keményre a tojásokat, majd kis darabokra szeljük őket. Egy edénybe rakjuk a tojásokat és a lereszelt zellert, majd meglocsoljuk olívaolaj, szezámolaj é
A lencsét, hajdinát és kölest külön-külön vízbe áztatjuk pár órára.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megfut
A satay szószt, a kókusztejet, a lime-levet és a kecap manist keverjük össze, majd melegítsük fel és takarjuk le. A tojásokat 4 percig főzzük, szűrjük le és
Ugrás a lap tetejére >>