A lencsét sós, forró vízben f?zzük puhára 15-20 perc alatt. Sz?rjük le és csepegtessük le. A hagymát és a fokhagymát pirítsuk meg az olajon, keverjük bele a köménymagot,
Keverjük össze a zsemlemorzsát, a köményt és a koriandert. Sóval és borssal ízesítsük. Mártsuk a tojásba a fél padlizsánokat, majd a f?szeres zsemlemorzsába. Melegítsük f
Egy serpeny?ben kevés olajon pirítsuk meg a padlizsánt, f?szerezzük sóval-borssal, majd egy tálra áttesszük, és melegen tartjuk. A serpeny?ben megpirítjuk a fokhagymát, b
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a f?szereket, és megfuttatjuk. A süt?tököt, zellert és a csicsók
Egy tálban keverjük össze a rizst, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, az 1 ev?kanálnyi olívaolajat, némi sót és borsot, valamint a citromlé felét. Ezt a keveré
F?zzük keményre a tojásokat, majd kis darabokra szeljük ?ket. Egy edénybe rakjuk a tojásokat és a lereszelt zellert, majd meglocsoljuk olívaolaj, szezámolaj és citromlé k
A lencsét, hajdinát és kölest külön-külön vízbe áztatjuk pár órára.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megfuttatjuk benne. Belet
A satay szószt, a kókusztejet, a lime-levet és a kecap manist keverjük össze, majd melegítsük fel és takarjuk le. A tojásokat 4 percig f?zzük, sz?rjük le és h?tsük le jég
Ugrás a lap tetejére >>