A hagymát felkarikázzuk, a répát és a zellert felkockázzuk, a gombát pedig vékonyan felszeleteljük. A húst borsozzuk, majd mindegyikre teszünk egy-egy szalonnát, kevés go
Egy tálban összekeverünk 2 kanál szójaszószt, az orsztrigaszószt, a mirint, a fokhagymát, a gyömbért és a földimogyoró-olajat, majd ebbe pácoljuk a húst 2 órára. Ezután a
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfektetjük a szalonnákat. Így olajban megsütjük ?ket 10-12 perc alatt, majd tálakra rájuk a szeleteket. Végül kis halmokba r
A gombát felszeleteljük, és a vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Vajat hevítünk, és megsütjük rajta a húst. Amikor kész, kiszedjük, majd a visszamaradt levet felenged
A felszeletelt húst zsíron el?sütjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát és a felszeletelt zöldségeket, majd sózzuk, a babérlevéllel és a borral
A húst 3 cm vastagon felszeleteljük, beborítjuk a szalonnával, és megt?zzük. Sózzuk, borsozzuk, majd vajat forrósítunk, és megsütjük rajta. Közben párszor megfordítjuk.
A madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd süt?ben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a borsmártást, a bort és a szilvát. Vissz
A szalonnát felaprítjuk, és zsírját kisütjük. A húst felkockázzuk, a szalonnához adjuk, és megpirítjuk. Ráhintjük a lisztet, felengedjük a vízzel, megf?szerezzük, lefedjü
Ugrás a lap tetejére >>