A májat feldaraboljuk, az almát felszeleteljük, a nyársakat pedig vízbe áztatjuk. Ezután rájuk húzzuk a májat, az almát és a felszeletelt hagymát felváltva, majd olajban
A borókabogyót összezúzzuk, majd összekeverjük a sóval, kakukkf?vel és rozmaringgal. Ezzel a keverékkel ízesítjük a húst. Utána vajat hevítünk, és megsütjük rajta a combo
A gerincet megtisztítjuk, felszeleteljük, kikloffoljuk kissé, majd két órára tejbe áztatjuk. Ezután szárazra töröljük, sózzuk, majd bepanírozzuk. Forró olajban készre süt
A nyulat feldaraboljuk, combjait egy kicsit kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Bepanírozzuk, majd forró olajban megsütjük.
Petrezselymes burgonyával és must
A dinnyét felkockázzuk, feléhez hozzákeverjük a lekvárt, a whiskyt, és a cukrot, és megf?zzük. Kevés sóval ízesítjük, majd áttörjük. Utána a maradék dinnyét belekeverjük.
A húst bepácoljuk, majd a f?szerekkel ízesítjük. Utána roston megsütjük, közben többször megfordítjuk, és meglocsoljuk.
A f?tt burgonyát, paprikát és cukkinit feldarabo
A madarakat kettévágjuk, szalonnadarabokkal megt?zzük, és bef?szerezzük. Utána két darab két kg-os súlyt alufóliába tekerünk, a galambokat a rostra tesszük, majd rájuk he
A hagymákat feldaraboljuk, és olajon megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és 2 dl vízzel felengedjük. A nyulat szétdaraboljuk, majd rátesszük a hagymára, és a f?sz
Ugrás a lap tetejére >>