A húst bepácoljuk, majd leöntjük a páclé, alaplé, rum és bor keverékével. A sonkát vékonyan felszeleteljük, és a hús mellé tesszük. Fed? alatt egy órát f?zzük.
A maradék
A bels?ségeket megtisztítjuk, feltesszük f?ni egy lábosba. Hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk, az ecettel és a citromlével ízesítjük. Miután készre f?tt és kih?l
A pirítóst vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a tojásokkal, a felkockázott sonkával, a liszttel, a petrezselyemmel és a megolvasztott vajjal. Az egészet
A kacsát megtisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A mellét felvágjuk, és kiszedjük a mellcsontját. Sózzuk, és borsozzuk.
A sertéscombot finomra daráljuk, majd hozzáadjuk
A húst bepácoljuk, majd bef?szerezzük, és megsütjük. Amikor kih?lt, a húst leszedjük a csontról, és felszeleteljük.
A spárgát sós vízben 5 percig f?zzük. Amikor kih?lt
A struccot érmékre felvágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban el?pirítjuk, és el?melegített süt?ben 10 percet sütjük ?ket. Eközben a felkarikázott krumplit is megsütjük,
A hagymát, 2 összepréselt fokhagymát, a felszeletelt répát, a zellert, babérlevelet, petrezselymet, kakukkfüvet, borsot és szegf?szeget olajban megpirítjuk, majd az egész
A szárnyasokat megtisztítjuk, és a bels?ségeit, libamájat feldaraboljuk. A szalonnát, hagymát vajban megpirítjuk, megf?szerezzük, beleütjük a tojás sárgákat, és megtöltjü
Ugrás a lap tetejére >>