A madarakat, sóval, borssal és borókabogyóval ízesítjük, majd tepsibe rakjuk. A szalonnát felaprítjuk, és rászórjuk a húsra. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, szeletekre
A húst bepácoljuk, majd alaposan megfűszerezzük. A hagymát feldaraboljuk, és a hússal együtt a felhevített olajra tesszük. 10 percig sütjük, közben többször meglocsoljuk.
Szalonnával megtűzdeljük a felszeletelt húst, megfűszerezzük, és megsütjük a zsírban. A zöldségeket felaprítjuk, megpirítjuk a hús zsírjában, majd hozzáadjuk a lisztet, p
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, a fűszereket és a citromhéjat. Kevés vízzel felöntjük, majd félkészre pároljuk. A felszelet
A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, majd rátesszük a vadcsontot, és azt is megpirítjuk.
A zöldségeket felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk, majd az egészet a csonth
Az összepréselt borókabogyót a borba tesszük, majd ebbe pácoljuk egy órán keresztül a húst. Ezután a felszeletelt hagymát 4 deka petrezselymes vajon megpirítjuk, majd hoz
Egy tálban összekeverjük a bort, az olajat és a hagymát, majd egy napig ebben pácoljuk a fűszerekkel bedörzsölt húst. Másnap a felszeletelt gombát megpirítjuk, hozzáadjuk
A szedret néhány percig kevés vízben főzzük, majd áttörjük, összekeverjük a borral, a mustárral, a cukorral, a chilivel és a narancshéjjal. Újra felmelegítjük, beleöntjük
Ugrás a lap tetejére >>