Egy nagy edényben kever össze a húst a borral, az oreganoval, és a babérlevelekkel.Lefedve éjszakára tedd a hűtőbe. A húst csöpögtesd le, a páclevet tedd félre.180°C- ra
Először a nyúlgerincről lefejtjük a húst, felszeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. Miután ezzel végeztünk sózzuk, borsozzuk és megtűzdeljük szalonnával a húst. Ezután a
A felkockázott májat és hagymát a szardellával ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felcsíkozott szalonnát, a vajjal és tejszínnel elkevert lisztet és a tojást. Sózzuk, borso
A nyúlgerincről leválasztjuk a húst, majd egyforma darabokra felszeleteljük, és kiklopfoljuk őket. Sót, borsot szórunk rájuk, majd vajban átsütjük őket. A megmaradt vajba
Egy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és sütőben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 25 percig pároljuk. Amikor
A szalonkát besózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel ízesítjü
Először a szalonkákat tegyük negyed órára előmelegített sütőbe, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig süssük, majd dolgozzuk hozzá a felk
Megtisztítjuk a szárnyasokat, besózzuk, bemajorannázzuk, és köréjük csavarjuk a szalonna szeleteket, végül megsütjük a zsírban.
Ugrás a lap tetejére >>