Egy nagy edényben kever össze a húst a borral, az oreganoval, és a babérlevelekkel.Lefedve éjszakára tedd a hűtőbe. A húst csöpögtesd le, a páclevet tedd fé
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Először a nyúlgerincről lefejtjük a húst, felszeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. Miután ezzel végeztünk sózzuk, borsozzuk és megtűzdeljük szalonnával a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felkockázott májat és hagymát a szardellával ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felcsíkozott szalonnát, a vajjal és tejszínnel elkevert lisztet és a tojást.
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nyúlgerincről leválasztjuk a húst, majd egyforma darabokra felszeleteljük, és kiklopfoljuk őket. Sót, borsot szórunk rájuk, majd vajban átsütjük őket. A m
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tepsiben vajat hevítünk, majd rátesszük a madarakat, és sütőben 10 percig sütjük. Ráöntjük a sajtmártást, sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 25 percig 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szalonkát besózzuk, szalonnával megtűzdeljük, majd tejfölt locsolunk rá. Így készre sütjük, a végén ráöntjük a fehérbort is. Sózzuk, borsozzuk, petrez
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Először a szalonkákat tegyük negyed órára előmelegített sütőbe, majd pihentessük néhány percig és daraboljuk fel. Az olajban 10 percig süssük, majd dolgoz
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Megtisztítjuk a szárnyasokat, besózzuk, bemajorannázzuk, és köréjük csavarjuk a szalonna szeleteket, végül megsütjük a zsírban.
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>