» 1 vadnyúl » olaj » 200 g apró hagyma » 150 g csiperke » 100 g előfőzött szalonna » 1 ek. liszt » 5 dl vörösbor » 2 dl húsleves » 2 gerezd fokhagyma » 1 csokor vegyes fűszernövény » fél csokor petrezselyem » só és bors
A megtisztított nyulat vágjuk 10 darabra, hintsük meg sóval, valamint borssal és az olajban negyed óra alatt süssük meg. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát, a felkockázott szalonnát, valamint a gombát és pirítsuk negyed órán keresztül. Dolgozzuk hozzá a lisztet és rotyogtassuk 5 percig, majd locsoljuk hozzá a bort és a levest. Tegyük bele a zúzott fokhagymát és a fűszercsokrot is. Helyezzünk rá fedőt és takarékon háromnegyed órán át pároljuk. A végén hintsük meg az összevágott petrezselyemmel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom