Vágjuk nagyobb kockákra a húst és fűszerezzük be
sóval,
borssal,
kakukkfűvel és felaprított
borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az összevágott
hagymát, valamint a
földimogyoró-olajat is és hagyjuk egy napig összeállni a hűtőben.
Ezután külön süssük meg fél óra alatt a húst, majd dolgozzuk hozzá a
lisztet, a zöldségeket és pirítsuk további fél óráig. Keverjük hozzá a bort, az armagnacot, a levest, a porcukrot, valamint a
paradicsompürét és adjuk hozzá a fűszercsokrot is. Fűszerezzük
sóval és
borssal. Helyezzünk rá fedőt és takarékon másfél órán át pároljuk. A végén dolgozzuk hozzá a zúzott
fokhagymát és a felaprított petrezselymet.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>