Pirítsuk meg a mandulát egy zsír nélküli serpenyőben. Vegyük ki az edényből, és vágjuk durvára a pisztáciákkal együtt. A citromfű leveleit tépkedjük el, tegyünk félre pár
Fogunk egy serpenyőt, megolvasztjuk benne a vajat, rádobjuk a fölkockázott hagymát, amit szépen megfonnyasztunk. Ha kész, levesszük a tűzről a hagymát, hozzákeverjük az a
Fogunk egy ananászt, félbevágjuk, kivájjuk a húsát, majd fölaprózzuk, hozzáöntjük a diót és a konyakot. A két ananászfél megmaradt részét hűtőbe tesszük, a fölaprózott és
A csirkemellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy serpenyőben elkezdjük sütni. Kis idő elteltével hozzáöntjük a fűszereket meg az ananász levét. Fölkockázzu
A rizst terítsük egy tepsibe. A sonkát vágjuk nyolc szeletre. Keverjük össze a tejszínt 1 dl ananászlével, a fűszerekkel és a reszelt sajttal. A sonkaszeleteket fektessü
A 12 deka sajtot lereszeljük, a sonkát pedig felcsíkozzuk. A rizst vajon megpirítjuk, majd felöntjük 4 deci vízzel, és így lefedve sütőben puhára pároljuk. Az ananászokat
A libacombokat megmossuk, egy tepsibe tesszük a fokhagymagerezdekkel, aláöntjük a bort, és készre pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a
A pulykát felbontjuk, kibelezzük, kimossuk, majd a mellére spárgával kikloffolt szalonnát tűzdelünk. A combra vékony szalonnacsíkokat teszünk, majd az egészet megsózzuk.
Ugrás a lap tetejére >>