Pirítsuk meg a mandulát egy zsír nélküli serpenyőben. Vegyük ki az edényből, és vágjuk durvára a pisztáciákkal együtt. A citromfű leveleit tépkedjük el,
Fogunk egy serpenyőt, megolvasztjuk benne a vajat, rádobjuk a fölkockázott hagymát, amit szépen megfonnyasztunk. Ha kész, levesszük a tűzről a hagymát, hozzák
Fogunk egy ananászt, félbevágjuk, kivájjuk a húsát, majd fölaprózzuk, hozzáöntjük a diót és a konyakot. A két ananászfél megmaradt részét hűtőbe tessz
A csirkemellet megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy serpenyőben elkezdjük sütni. Kis idő elteltével hozzáöntjük a fűszereket meg az ananász lev
A rizst terítsük egy tepsibe. A sonkát vágjuk nyolc szeletre. Keverjük össze a tejszínt 1 dl ananászlével, a fűszerekkel és a reszelt sajttal. A sonkaszeletek
A 12 deka sajtot lereszeljük, a sonkát pedig felcsíkozzuk. A rizst vajon megpirítjuk, majd felöntjük 4 deci vízzel, és így lefedve sütőben puhára pároljuk. A
A libacombokat megmossuk, egy tepsibe tesszük a fokhagymagerezdekkel, aláöntjük a bort, és készre pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, h
A pulykát felbontjuk, kibelezzük, kimossuk, majd a mellére spárgával kikloffolt szalonnát tűzdelünk. A combra vékony szalonnacsíkokat teszünk, majd az egészet
Ugrás a lap tetejére >>