A vajat összekeverjük a tojásokkal, cukorral, tejjel, citromlével és a vaníliás cukorral majd habosra verjük. Ezek után beleszórjuk a lisztet, a fahéjat, a diót meg a süt
190°C-ra melegítsük el? a süt?t. Egy 23x 13x 7 cm-es süt?formát kenjünk ki vagy fújjunk be letapadásgátló spray-vel, tegyük félre.
A cukrot és a Rama margarint egy nagy
A hozzávalókat keverjük össze egy koktélkever?ben, majd töltsük koktélpohárba.
El?készület: 2 perc.
Az oldalast csontos végével felfelé tegyük egy alacsony tepsibe helyezett rácsra. Tegyünk egy labdaccsá gyúrt alufóliát a közepén lév? üregbe, hogy a hús tartása megmarad
Fogunk egy tálat, beletesszük a tojássárgákat, majd hozzáadjuk a cukrot és a vajat, és az egészet összekeverjük. Ezután a lisztet és a süt?port keverjük össze, majd a vaj
A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk.
Felhúzzuk a nyársra és parázs
A bárányhúst egy éjszakára bepácoljuk: fogunk egy üvegtálat, abba tesszük a húst, majd sóval, borssal megszórjuk, beletesszük a babérlevelet, a rozmaringot, a felaprózott
A gombát felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a többi zöldséget felszeleteljük. A húst összesodorjuk, zsineggel megkötjük, majd a zöldségekkel és a cso
Ugrás a lap tetejére >>