A citromlevet, sót, borsot, fokhagymát, összekeverjük, és bedörzsöljuk vele a húst, majd felgöngyöljuk, összet?zzük, olajon megpirítjuk, majd olajozott tepsiben puhára pá
Zsírral bélelt tepsibe kissé megpirítjuk a húsokat, majd alufólia darabokra helyezzük ?ket. A hús zsírját összekeverjük a vajjal, hagymával, fokhagymával, és megpároljuk.
A húst vágjuk kockákra, a szalonnát ugyanúgy. A szalonnát pirítsuk meg, a zsírján pirítsuk meg a vöröshagymát is. Vegyük le a t?zr?l, és adjuk hozzá a pirospaprikát, majd
Els? lépésként melegítsük fel a mézet hogy minél folyékonyabb legyen és keverjük hozzá a cukrot, fahéjat, szegf?szeget és szerecsendiót. Ezután adjuk hozzá a kandírozott
A húst nyolcadokra vágjuk, a zöldségeket feldaraboljuk, a petrezselymet felaprítjuk, a gombát felszeleteljük, a kelvirágot szétbontjuk. A húst f?zni kezdjuk, majd ha felf
Egy tálba vagy gyúrótáblára helyezve a lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, majd a langyos tejben oldott éleszt?vel, a tojások sárgájával, a porcukor és a só hozzáadásával
Az alapanyagokat hidegen összegyúrjuk, ügyelve arra, hogy az éleszt? ne vegyüljön közvetlenül a sóval. H?t?ben pihentetjük.
Töltelék készítése: a vizet a mézzel, cuko
A lisztet, Rama margarint, zsírt, és 8 dkg porcukrot, tejben felfuttatott éleszt?t összedolgozunk, hozzáadunk egy tojást, csipetnyi sót, és pár órárá hidegre tesszük. Ezu
Ugrás a lap tetejére >>