A sütőt előmelegítjük 180 fokosra, majd kikenünk egy 2 liter űrtartalmú ovális tűzálló tálat vajjal vagy zsírral. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a
A felaprózott hagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott bélszínt, sózzuk, borsozzuk. Amint félig megpirult a hús, beletesszük az áfo
A túrót villával törjük át. A tejszínt verjük kemény habbá- A dzsemet keverjük el. A túrót, a krémsajtot, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a dzsemet keve
Tisztítsuk meg a póréhagymát, majd vágjuk karikára. Pirítsuk meg 2 evőkanál vajban. Aprítsuk fel a ciabattát, és pirítsuk meg újabb 2 evőkanál vajban. Veg
A halat megtisztítjuk, a csontokat eltávolítjuk, majd a filéket felszeleteljük, besózzuk, és a hűtőben állni hagyjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a z
Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk karikára. A hozzávalókból készítsük sűrű palacsintatésztát. Az almákat forgassuk lisztbe, majd a tésztába,
Az almákat megmossuk, megfosztjuk magházuktól, majd óvatosan papírvékonyra szeleteljük őket, sőt akár le is gyalulhatjuk. Az így kapott karikákat olajban ropo
A báránycombot besózzuk, mustárt kenünk rá, majd a rózsaborsot szórunk rá, és egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk. Másnap olajon megpirítjuk, majd teps
Ugrás a lap tetejére >>