A süt?t el?melegítjük 180 fokosra, majd kikenünk egy 2 liter ?rtartalmú ovális t?zálló tálat vajjal vagy zsírral. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a zöldbabot, a papr
A felaprózott hagymát az olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott bélszínt, sózzuk, borsozzuk. Amint félig megpirult a hús, beletesszük az áfonyát és a vör
A túrót villával törjük át. A tejszínt verjük kemény habbá- A dzsemet keverjük el. A túrót, a krémsajtot, a tejfölt, a vaníliás cukrot és a dzsemet keverjük krémesre, maj
Tisztítsuk meg a póréhagymát, majd vágjuk karikára. Pirítsuk meg 2 ev?kanál vajban. Aprítsuk fel a ciabattát, és pirítsuk meg újabb 2 ev?kanál vajban. Vegyük ki, és hagyj
A halat megtisztítjuk, a csontokat eltávolítjuk, majd a filéket felszeleteljük, besózzuk, és a h?t?ben állni hagyjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a zöldpaprika ma
Az almát hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk karikára. A hozzávalókból készítsük s?r? palacsintatésztát. Az almákat forgassuk lisztbe, majd a tésztába, és forró olajban
Az almákat megmossuk, megfosztjuk magházuktól, majd óvatosan papírvékonyra szeleteljük ?ket, s?t akár le is gyalulhatjuk. Az így kapott karikákat olajban ropogósra sütjük
A báránycombot besózzuk, mustárt kenünk rá, majd a rózsaborsot szórunk rá, és egy éjszakára a h?t?ben állni hagyjuk. Másnap olajon megpirítjuk, majd tepsibe tesszük. 1-2
Ugrás a lap tetejére >>