A tejszínt kikeverjük a tejföllel és a keményítővel. A bort felengedjük 4 dl vízzel, majd hozzáadjuk a citromhéjat és a fűszereket. Amikor felforrt, belekeve
Egy pohárba bort töltünk, majd a többit egy lábosba öntjük két deci vízzel együtt. Beletesszük a cukrot, a fahéjat és a szegfűszeget, és az egészet főzni
A csirkemellfiléket bevágjuk, majd sót és borsot szórunk rájuk. A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk, majd a káposztával összekeverjük a borókabogyót és
A karajt megmossuk, megsózzuk és borssal, tört borókabogyóval alaposan bedörzsöljük, majd serpenyőbe tesszük és lassú tűzön megpirítjuk. Ezek után megönt
A narancsot mossuk meg, és dörzsöljük be a kockacukorral. A narancsos cukrot a narancslével és a narancsszörppel tegyük egy fazékba, sózzuk meg, fűszerezzük s
A borsmentát felaprítjuk, a lisztet a vajon felhevítjük, majd belekeverjük a borsmentát. Felengedjük a levessel, és állandó kevergetés mellett felforraljuk. A
A borsót egy éjszakára beázatjuk. Utána a felaprított hagymával főzni kezdjük. Az olajból és lisztből rántást készítünk, a fokhagymát összezúzzuk, és
A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és rendezzük el a tányéron. Helyezzük az asztal közepáre a fondüsütőt. Forrósítsuk fel az olajat a sütőben, és állítsu
Ugrás a lap tetejére >>