A tejszínt kikeverjük a tejföllel és a keményít?vel. A bort felengedjük 4 dl vízzel, majd hozzáadjuk a citromhéjat és a f?szereket. Amikor felforrt, belekeverjük a tejföl
Egy pohárba bort töltünk, majd a többit egy lábosba öntjük két deci vízzel együtt. Beletesszük a cukrot, a fahéjat és a szegf?szeget, és az egészet f?zni kezdjük. Eközben
A csirkemellfiléket bevágjuk, majd sót és borsot szórunk rájuk. A savanyú káposzta levét kinyomkodjuk, majd a káposztával összekeverjük a borókabogyót és a felaprított ze
A karajt megmossuk, megsózzuk és borssal, tört borókabogyóval alaposan bedörzsöljük, majd serpeny?be tesszük és lassú t?zön megpirítjuk. Ezek után megöntözzük vörösborral
A narancsot mossuk meg, és dörzsöljük be a kockacukorral. A narancsos cukrot a narancslével és a narancsszörppel tegyük egy fazékba, sózzuk meg, f?szerezzük szegf?szeggel
A borsmentát felaprítjuk, a lisztet a vajon felhevítjük, majd belekeverjük a borsmentát. Felengedjük a levessel, és állandó kevergetés mellett felforraljuk. A tojássárgáj
A borsót egy éjszakára beázatjuk. Utána a felaprított hagymával f?zni kezdjük. Az olajból és lisztb?l rántást készítünk, a fokhagymát összezúzzuk, és a paprikával együtt
A húst vágjuk 2 cm-es darabokra, és rendezzük el a tányéron. Helyezzük az asztal közepáre a fondüsüt?t. Forrósítsuk fel az olajat a süt?ben, és állítsuk úgy a lángot, hog
Ugrás a lap tetejére >>