A puha vajat habosra keverjük és hozzátesszük a tojássárgájákat, a tejben felfuttatott éleszt?t és a lisztet apránként beleszórva megdagasztjuk.
Lisztezett deszkán ki
A húst feldaraboljuk, besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, megpirítjuk, majd megforgatjuk benne a libahúst. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát, majd
A borsot belekeverjük a mustárba, majd a bélszínt bekenjük vele. Az olaj felével meglocsoljuk, majd 4-5 napra h?t?be tesszük.
Utána megsózzuk, és olajban megsütjük.
Bu
Pucoljuk meg és negyedeljük a gombákat. Kockázzuk fel a csemegeuborkát. A bélszínt sózzuk és borsozzuk. Serpeny?ben forrósítsuk fel az olajat, és süssük benne a hússzelet
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük benne a nagyobb kockákra vágott húst. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk, a fokhagymát összepréseljük, majd
A húst kicsontozzuk, majd a nyelvvel és szívvel együtt felkockázzuk. A hagymát, paprikát és paradicsomot kis kockára vágjuk, és összekeverjük.
Egy bográcsot kizsírozunk,
A húst kicsontozzuk, majd felkockázzuk, a paradicsomot, paprikát és a hagymát kis kockákra, a hegyes zöldpaprikát karikákra vágjuk. A fokhagymát összezúzzuk. A hagymát az
A karaj b?rét beirdaljuk, majd a húst félbevágjuk, szétnyitjuk. Ezután kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával és a mustárral ízesítjük. A birsalmákat kimagozzuk,
Ugrás a lap tetejére >>