A májat megtisztítjuk, majd 16 vékony szeletre felvágjuk. Az almákat kimagozzuk, felkarikázzuk, majd megkenjük ?ket a citromlével. A kenyérb?l kerek formákat szaggatunk k
A konyhakész kacsát bedörzsöljük a sóval, borssal, majoránnával, majd megtöltjük 2 felkockázott alma húsával, és összet?zzük. A kacsát egy tepsibe tesszük, mellészórjuk
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a fokhagymát,
Egy tálban összekeverjük a vajat, a lisztet, a joghurtot és a sót, majd elfelezzük, és kinyújtjuk. A lereszelt almát megcukrozzuk, összekeverjük a vaníliás cukrot és a fa
Melegítsük el? 160°C- ra a süt?t. Olvasszuk fel egy nagy serpeny?ben a vajat. Adjuk hozzá a hagymát és id?nként megkeverve pároljuk 5 percig. Adjuk hozzá az almát és páro
160°C-ra melegítsük el? a süt?t. Keverjük össze a fokhagymát, a rozmaringot, a sót, a borsot és a kakukkfüvet egy kis lábasban. Majdnem a közepéig vágjuk be hosszába a hú
Egy tálba öntsük össze a tojáfehérjét, a mandulalik?rt, a mandulát és 480 g porcukrot, ebb?l gyúrjunk tésztát. Töltsük a tésztát közepes habzsákba és egy süt?papírral bér
A habcukrot, a banánkarikákat, az ananászdarabokat, a mandarint és a sz?l?t keverjük össze egy közepes méret? tálban.
A joghurtot keverjük hozzá a gyümölcsös keverékhez
Ugrás a lap tetejére >>