Fogunk egy nagy lábost, beletesszük a tyúkot és a marhahúst, majd felöntjük 5 liter vízzel, sózzuk, borsozzuk, és az egészet puhára f?zzük. Ezután lesz?rjük, majd a lébe
A zsemléket hosszában 3 részre vágjuk. A szeleteket egy pillanatra sós tejbe mártjuk, majd beleforgatjuk a lisztbe. A tojásokat felverjük, majd a zsemleszeleteket belemár
A sonkát megf?zzük, majd b?rös oldalával felfelé rácsra tesszük, és bevagdossuk a zsírjáig. A tojásokat kikeverjük a zsemlemorzsával és a mustárral, majd egy kis ideig ál
A burgonyát megf?zzük sós vízben, majd kevés víz hozzáadásával áttörjük, hozzáadjuk a lisztet. A felaprított hagymát megpirítjuk az olajon, és az ebbe mártogatott kanálla
A tejet meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az éleszt?t, és megkelesztjük. Utána összegyúrjuk a liszttel, zsírral, Rama margarinnal, burgonyával, sajttal és sóval. Négyf
Els? lépésként a cukorból, vajból, lisztb?l és a tojásból gyúrjunk omlós tésztát.
Ezt követ?en csomagoljuk be fóliába és hagyjuk állni egy órát a h?t?ben.
Közben forral
A feldarabolt tyúkot lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd f?zni kezdjük. Forrás után beletesszük a répákat, a zellert, a borsót, a paprikát, a gombát, a hagymát és a m
A combokat megtisztítjuk és elválasztjuk egymástól az alsó-fels? részeket, meglocsoljuk szójaszósszal, megsózzuk, megborsozzuk, majd olajjal kikent tepsibe tesszük.Rávágj
Ugrás a lap tetejére >>