» 2-2 ág vasfű, menta, zsálya » 1 ág rozmaring » 6 rózsaszíngeránium-levél » 1 üveg száraz fehérbor » 45 ml méz » 500 g friss eper » 1 üveg habzóbor » 4 csésze citromos üdítő » kis maroknyi rózsaszirom
A zöld fűszereket mozsárban zúzzuk össze, öntsük fel a borral, és fedjük le egy éjszakára. A mézet melegítsük fel, és öntsük a félbevágott eprekre. Egy órára tegyük a hűtőbe. A mézes epret öntsük egy bólétálba, adjuk hozzá a fűszeres bort. Tálalás előtt öntsük hozzá a behűtöttt habzóbort és a citromos üdítőt. Szórjuk meg rózsasziromokkal, és tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom